Eerste nacht en dag in Valencia
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
16 Juli 2007 | Spanje, Valencia
gister had ik vertraging omdat het weer ´s aan het onweren was in NL, dus toen ik aankwam in Madrid, was het vliegtuig naar Valencia al weg, gelukkig kon ik met de volgend vlucht mee en die was 40 minuten later. Ik was toen om half 6 in Valencia. Toen heb ik een taxi genomen naar het kantoor waar ik de sleutel moest ophalen, daarna heb ik de metro gepakt naar het appartement, het ging allemaal goed totdat ik bij de straat was: er bleken meerdere flats te zijn met dezelfde straatnaam en dezelfde huisnummers en ik kon natuurlijk de ingang van mijn flat niet vinden, ben nog binnengelaten in de verkeerde flat, kom ik boven bij een oud stelletje met hond, dus daar was het niet, maar na een hoop gezweet zag ik de ingang en ik was er al meerdere keren voorbij gelopen, tsjonge jonge, maar het was ook zo´n 30 graden, dus ik was niet meer zo helder....
Het appartement is 1000x mooier, schoner en beter dan waar we vorig jaar zaten, thank God (zie foto´s) Ik zit daar de komende twee weken met twee italiaanse meisjes en een pools meisje dat in Dublin woont. Volgens mij wordt het hartstikke leuk!!!:D
andere dingen die ik heb meegemaakt:
-trolley is van de roltrap gevallen in het metro station, slot is er af gebroken, verder alles nog heel...
-piempende remmen toen een jongetje de straat op rende, dat was ff schrikken pfffff
-de tweede vlucht was er veel turbulentie:S gelukkig was het nog geen uur vliegen
-ik heb al sjans gehad meerdere keren whahahahaha!!! mannen in NL kunnen hier nog wat van leren
16 Juli 2007 - 08:16
Ma Lin:
Hoi Naath,
Je hebt al genoeg meegemaakt die ene dag. Geniet van het weer. Het is hier ronduit slecht!! Inderdaad een prachtig appartement. Zo te horen wordt het wel heel leuk. liefs, Ma -
16 Juli 2007 - 08:50
Koosje:
Heey Naat,
Gelukkig ben je (uiteindelijk) goed aangekomen! Ook erg leuk dat je al foto's hebt, appartement ziet er idd netjes uit. Zo maak je al vanalles mee op een dag he! Geniet ervan, heel veel plezier de komende tijd!!! Ik kijk alweer uit naar je nieuwe verhalen hihi. xxx Koosje -
16 Juli 2007 - 11:51
Naomi:
Spannend!!! ik wil volgende keer ook mee!! -
16 Juli 2007 - 12:04
Gras:
Hi naat,
Leuk man, al dan al zo veel meegemaakt in 1 dag. wat zal er dan verder gebeuren?
Ben zo blij voor je:)Is echt schoon daar zo te zien..hhih.
Hou je taai, en studeer ze!
gras -
16 Juli 2007 - 14:30
Nathalie:
Leuk dat jullie zo snel reageren!! thanx... ik kan gelukkig heel makkelijk en snel foto's hier zetten, maar ik heb helaas beperkte ruimte, ik denk 10 foto's, dus.... pa en ma misschien kunnen jullie me over een tijdje wat meer ruimte kado doen:P
groetjes nathalie -
16 Juli 2007 - 19:50
Loes:
Hé Nathalie,
wat een leuk berichtje, klinkt echt goed hoor! Mooi appartement ook. Hoe lang blijf je in Spanje? Geef je nu les op een school?
Veel plezier!!
xx Loes -
17 Juli 2007 - 07:46
Ma:
Naath, we zullen je wel sponsoren!!
Geniet van Valencia.
xx -
17 Juli 2007 - 08:02
Nicole:
Hey Nathalie!!!
Dit klinkt goed en ziet er ook goed uit!!! Maak er een toptijd van!
Ik lees je berichtjes wel weer!
Kus Nic -
17 Juli 2007 - 09:01
Irm:
Hi Tant,
Erg leuk die sjans....hoooooow.. zucht!!!
En je koffer van de trap! Heb je m al ontsmet? Zijn er ook Ana´s met schone ondervoeten, que significaaas en abbocados, docenten die gwang zeggen y personas de japongggg? hoe heette die ook weer van lampara? yuki of fumi? nou ja je weet wel he?
ahora! -
17 Juli 2007 - 09:10
Nomi:
halo tante hoe gaat het met mij gaat ales goet en hoe is het daar leuk ?mama is jaloers om dat het bij jou mooi weer is en bij ons niet
groeten nomi -
17 Juli 2007 - 18:52
Daisy:
Hey Naat,
Ziet er leuk uit joh!! Lekker hoor, die temperatuur. Hier is het ook wel lekker nu.
Nou, have fun!!
XX